event

Workshop ved Helen Timperley

Professor Helen Timperley er en internationalt anerkendt forsker inden for udvikling af skole og pædagogisk praksis. Det er lykkedes UCN act2learn og Aalborg Universitet at få hende til Danmark for at inspirere undervisere, skoleledere, pædagogiske ledere m.fl. fra hele uddannelsessystemet.

07.06.2019 kl. 09.00 - 15.30

Hvordan kan skoleledere facilitere skole- og lærerudvikling?

I denne workshop for skoleledere og pædagogisk ledere fra hele uddannelsessystemet præsenterer Helen Timperley international forskning om læreres professionelle læring. Udgangspunktet er den centrale model i Timperleys tænkning: "the inquiry cycle", som er en undersøgende og vidensopbyggende tilgang til undervisningsudvikling med fokus på elevernes læring. I workshoppen skal vi arbejde med, hvad der ligger af udfordringer for ledere i faserne i the inquiry cycle.

Workshoppen foregår på engelsk.

Price

Host

Master i Pædagorisk Ledelse, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Scandic Sluseholmen, Molestien, 2450 København SV